Λογαριασμός

  ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ :  8/8/2020  ΕΩΣ 17/8/2020   Δευτέρα-Τεταρτή 10:00-16:00  Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-20:00 Σάββατο 10:00-15:00  

Πληροφορίες Αποστολής

Για παραγγελίες εντός Αθηνών και Πειραιά, τα έξοδα αποστολής είναι 5.00 Ευρώ.

Η παράδοση γίνεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΤΑΚΑΤΑΒΟΛΗ.

Για παραγγελίες εκτός αττικής, τα έξοδα αποστολής είναι 5,00 ευρώ και η παραλαβή γίνεται Μέσο ACS COURIER ΚΑΙ SPEEDEX COURIER (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ) σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Οροι Αποστολής(ACS COURIER & SPEEDEX COURIER )

Εγγύηση Μεταφοράς & Εχεμύθειας Προϊόντων

Την ασφαλή μεταφορά όλων των προϊόντων του e-shisha.gr εγγυάται η ACS COURIER ΚΑΙ SPEEDEX COURIER  .

Τα προϊόντα μεταφέρονται άμεσα και σε διακριτική συσκευασία και φτάνουν στον τελικό καταναλωτή διατηρώντας την μέγιστη ποιότητα που παρέχει το e-shisha.gr .

Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας αλλά και στο εξωτερικό (με επιπλέον χρέωση αποστολής).ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 14 ΗΜΕΡΕΣ .

Για τις παραγγελίες ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής.

Σε δυσπρόσιτες περιοχές στις οποίες είναι δύσκολη η πρόσβαση οχημάτων,

η αποστολή της παραγγελίας σας (χωριά κτλ) θα εκτελείται μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών και θα παραλαμβάνεται τα προϊόντα σας από τα εκάστοτε υποκατάστηματα τηςACS COURIER & SPEEDEX COURIER που υπάρχουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος.

Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε εντός  2 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε την διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας.

Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

Το e-shisha.gr, υπό την επιφύλαξη του όρου 2, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών.

Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ή «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές του e-shisha.gr

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 7-14 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης. Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Τα προϊόντα μας θα αποστέλλονται οπουδήποτε στον κόσμο αλλά με απόλυτη ευθύνη του παραλήπτη όσον αφορά τους νόμους και τα τελωνεία του εξωτερικού.

e-shisha.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας στο εξωτερικό

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 0030 6982942402

Διεύθυνση : ΚΑΛΟΓΡΕΖΗΣ 7 ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Χαλάνδρι   Τ.Κ 152 32

To κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από τις 08/08/2020 μέχρι τις 17/08/2020 Καλό Καλοκαίρι! Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο κατάστημά μας!