Πληροφορίες Αποστολής

Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση.

Tα έξοδα αποστολής Πανελλαδικά υπολογίζονται με βάση το βάρος της παραγγελίας. Για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά το κόστος των μεταφορικών είναι 5,00 ευρώ. Για παραγγελίας άνω των 3 κιλών το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται στα 5,00 ευρώ συν (+) 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Η παραλαβή γίνεται Μέσω ACS COURIER σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

(ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ)

Όροι Αποστολής (ACS COURIER )

Εγγύηση Μεταφοράς & Εχεμύθειας Προϊόντων

Την ασφαλή μεταφορά όλων των προϊόντων του e-shisha.gr εγγυάται η ACS COURIER .

Τα προϊόντα μεταφέρονται άμεσα και σε διακριτική συσκευασία και φτάνουν στον τελικό καταναλωτή διατηρώντας την μέγιστη ποιότητα που παρέχει το e-shisha.gr.

Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας αλλά και στο εξωτερικό (με επιπλέον χρέωση αποστολής).ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 14 ΗΜΕΡΕΣ .

Για τις παραγγελίες ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής.

Σε δυσπρόσιτες περιοχές στις οποίες είναι δύσκολη η πρόσβαση οχημάτων,

η αποστολή της παραγγελίας σας (χωριά κτλ) θα εκτελείται μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών και θα παραλαμβάνεται τα προϊόντα σας από τα εκάστοτε υποκατάστηματα της ACS COURIER που υπάρχουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος.

Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε εντός 2 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε την διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας.

Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

Το e-shisha.gr, υπό την επιφύλαξη του όρου 2, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών.

Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ή «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές του e-shisha.gr

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 7-14 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης. Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Τα προϊόντα μας θα αποστέλλονται οπουδήποτε στον κόσμο αλλά με απόλυτη ευθύνη του παραλήπτη όσον αφορά τους νόμους και τα τελωνεία του εξωτερικού.

e-shisha.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 0030 6982942402

Διεύθυνση : ΚΑΛΟΓΡΕΖΗΣ 7 ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Χαλάνδρι Τ.Κ 152 32